post

Workshop ‘We moeten iets met Facebook’

Sociale media zijn belangrijker dan ooit, ook voor verenigingen, dorpsbelang, clubs en sozen. Op de avond van woensdag 1 maart hebben 22 enthousiaste vrijwilligers onder begeleiding van Walter Miedema geleerd hoe zij Facebook in kunnen zetten. Wat kun je met Facebook? Hoe kun je er meer uit halen? Wat zijn praktische aandachtspunten?

Onder de deelnemende vrijwilligers was veel diversiteit. Zo had de één al een goedbezochte facebookpagina, waar de ander nog een pagina op wilde zetten. Door de training interactief op te zetten wist trainer Walter Miedema goed aan te sluiten bij de verwachtingen van de deelnemers. Zo vertelde een deelnemer: “Nuttige info! Wij zijn bezig met het opzetten van een facebookpagina, dus deze training kwam goed van pas.”

Aan het eind van de avond ging elke deelnemer naar huis met de Tips & Tricks wat betreft het gebruik van Facebook. Zij weten nu hoe je een aantrekkelijke pagina maakt en beheert, hoe je volgers kunt krijgen, wanneer en wat te posten en hoe evenementen aangemaakt en gepromoot kunnen worden. Kortom, vanaf nu halen zij alles uit hun Facebook pagina om zo hun vereniging, club of soos te promoten. Like! 

Deze workshop werd aangeboden door KEaRN Welzijn.

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn