Zelfvertrouwentraining

Kun jij wel wat hulp gebruiken op het gebied van zelfvertrouwen of wil je voor jezelf ontdekken wat je allemaal in je hebt? Er zit een klein lijntje tussen zelfvertrouwen en zingen; dit hoort onlosmakelijk bij elkaar. Zingen is een prachtige manier om hiermee aan de slag te gaan.

Als je zingt… dan zet je vaak je hoofd even ‘UIT’ en is het je gevoel dat spreekt. Als je zingt kun je alles om je heen even vergeten.. Als je zingt dan doet de rest er even niet toe.. Als je zingt draait het even om JOU.. Als je zingt dan voel je je goed.

Is dit herkenbaar voor je? Kun jij je makkelijker uiten als je zingt of is zingen juist iets wat je zo graag doet, ook al heb je het idee dat je niet de beste zanger- of zangeres bent?

Als jij vindt dat het tijd is om met jezelf aan de slag te gaan, als je graag wat tips wilt om je presentatie te verbeteren of graag wat meer zelfvertrouwen zou willen krijgen, dan is deze training net wat voor jou!
Zingen is een prachtige manier om op ‘speelse wijze’ stappen te kunnen zetten. Bij zingen gaat het om ‘je stem laten horen’, maar er zit nog zoveel meer omheen.
 

Omschrijving

Tijdens de zelfvertrouwentraining ga je vooral lekker aan de slag; hoe zing je op een fijne manier en waar kun je op letten om je stem meer (zeggens)kracht mee te geven. Hoe speelt je houding en je lijf hierin een rol en hoe kun je dit toepassen tijdens je dagelijks leven? De training is met de groep, er wordt niet van je gevraagd om solo te zingen.

Resultaat

Word je bewust van je lijf, houding en stem. Leer hoe je je stem beter kunt laten horen; of dat nu in spreken is of in zingen.
Krijg tips & trucs aangereikt om gemakkelijker te kunnen zingen.

Voor wie?

Deelnemers vanaf 18 jaar Iedereen kan deelnemen aan deze training. Je hoeft niet een bepaald zangniveau te beheersen.

Trainer(s)

Daphnie Misker (Zangcoach & Logopedist) & Janneke Brakels (Zangcoach & Zangeres)

Cursusmateriaal

Je hoeft niets mee te nemen naar deze training. Je ontvangt een ‘Zangles Friesland-deelnemerspakket’. 

 

Foto-impressie