Workshop filmpjes maken en monteren

20-05-2020

Wat is er nu leuker dan de wereld te laten zien waar je mee bezig bent? Met een filmpje van jouw activiteit, burgerinitiatief of om aandacht te krijgen voor jouw organisatie bereik je veel mensen. Wil je dat leren? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze praktische workshop leer je ho je op een simpele manier een mooi filmpje maakt met je telefoon of tablet.

Omschrijving

Praktisch en concreet aan de slag met zaken als crowdfunding, social media, pitchen of burgerplanvorming. Tijdens de trainingstrajecten volg je gedurende een aantal weken diverse workshops en word je begeleid door een coach om jouw initiatief verder te helpen op diverse vlakken. De workshops en trainingen zijn altijd gratis toegankelijk.

In deze praktische workshop leer je hoe je op een simpele manier een mooi filmpje maakt met je telefoon of tablet. Je leert niet alleen filmen, maar ook monteren en uploaden op digitale kanalen. Materiaal voor het maken en monteren van filmpjes is aanwezig.

Resultaat

Na deze workshop kun je meteen aan de slag voor jouw vereniging of organisatie.

Voor wie?

Vrijwilligers die concreet aan de slag willen met b.v. crowdfunding, social media voor hun organisatie, pitchen of burgerplanvorming.

Trainer(s)

Ervaren trainer van de KNHM

Cursusmateriaal

Materiaal is beschikbaar tijdens de workshop

Bijzonderheden

Graag persoonlijk aanmelden (ook bij meer deelnemers per organisatie). De start is om 18.00 uur met soep en broodjes

Beschikbare data
wo 20 Mei
18.00 - 22.00 uur
Drachten
VOL
Adres:

De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. 

Contactpersoon:
Bijzonderheden
Foto-impressie