voucherVerkeersregelaar bij evenementen

27-03-2019

Evenementenverkeersregelaars, er wordt steeds vaker een beroep op gedaan. In principe is een e-learning hiervoor voldoende, maar wij willen er graag wat meer aandacht aan besteden. Wij vinden nl. dat niet alle situaties worden behandeld en bieden daarnaast graag ruimte voor het beantwoorden van persoonlijke vragen.

Omschrijving

Verkeersregelaars, de meeste (sport)evenementen kunnen niet zonder. Wij merken ook dat hier een grote vraag naar is. Nu kun je alleen de e-learning volgen, maar we willen hier graag aandacht aan besteden met diverse experts, voor je eigen veiligheid. Deze avond is voor de mensen die graag wat meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid willen en die vaak op evenementen willen helpen als verkeersregelaar in 2019.

Centraal dit jaar staan nieuwe regelgeving, casussen uit het publiek en communicatie. Vooral dat laatste onderdeel is cruciaal merken wij. We gaan ons dan ook vooral richten op de manier van communicatie richting verkeersdeelnemers. Want niet iedereen doet wat jij wilt, ze zoeken de confrontatie, terwijl jij alweer door moet met de volgende bestuurder.. Deze situaties gaan wij in de praktijk behandelen en naspelen.
Herkenbaar? Dan heb jij zeker iets aan deze avond!

Deze training wordt gegeven door onze eigen (beroeps)verkeersregelaars met veel ervaring!

Resultaat

Zelfverzekerd als evenementenverkeersregelaar op de weg

Voor wie?

Vrijwilligers

Trainer(s)

Herman Kuipers en Heinrich de Ruiter

Cursusmateriaal

Neem pen en papier meer voor aantekeningen

Bijzonderheden

Voor vrijwilligers van de Band of Volunteers is deze training gratis

Beschikbare data
wo 27 Maa
20.00 - 22.00 uur
Leeuwarden
VOL
Adres:

Scoutinggroep De Esdoorn, Esdoornstraat 50, Leeuwarden

Contactpersoon:
Bijzonderheden