Stemtraining

18-01-2020

Je stem is één van je visitekaartjes, maar tegelijk ook kwetsbaar. Als je voor je werk of hobby veel met je stem werkt weet je als geen ander hoe vervelend het kan zijn als het je moeite kost om op een fijne manier te kunnen spreken of zingen. Ook kan het volgen van een Stemtraining helpen bouwen aan je zelfvertrouwen doordat je leert om met meer ‘draagkracht’ te spreken. En dat zelfvertrouwen helpt je weer om je vrijwilligerswerk of werk als mantelzorger beter te kunnen doen.

Omschrijving

Dit is een goedgevulde training waarin je veel achtergrondinformatie krijgt over de werking van de stem, stemverzorging, het ontstaan van stemproblemen en je gaat vooral ook zelf aan de slag om te ervaren wat je met je stem kunt en hoe je hier nog meer uit kunt halen dan dat je van te voren dacht. Ook is er ruimte voor vragen of je persoonlijke stemcasus.

Kortom, een training om je bewust te worden van de kracht van je stem en hoe je daar op een zorgvuldige manier mee om kunt gaan. Door inzicht te krijgen in hoe je de praktische tips in kunt zetten in het dagelijks leven, zul je gelijk met de (goodie)bag vol informatie aan de slag kunnen.

*In de training werk je in een groep, en hoef je dus niet individueel te spreken of te zingen. 

Resultaat

Beter gebruik van je stem en daardoor meer zelfvertrouwen

Voor wie?

Voor  iedereen die (voor hobby of werk) veel met de stem werkt of voor degene die graag meer informatie en tips wil ontvangen om lekkerder te kunnen spreken of zingen.

Trainer(s)

Zangcoach/zangeres Janneke Brakels en zangcoach/logopediste Daphnie Misker

Cursusmateriaal

Je hoeft niets mee te nemen. Wij zorgen voor een kopje koffie/thee en we zorgen dat er een deelnamepakket met de nodige spullen voor je klaar staat (waar je ook thuis meteen weer mee aan de slag kunt).

Bijzonderheden

Na de training zul je nog twee keer een mail ontvangen met daarin een hand-out van de Stemtraining en video’s om thuis nog eens de oefeningen te kunnen herhalen.

 

Beschikbare data
za 18 Jan
10.00 - 13.00 uur
Leeuwarden
VOL
Contactpersoon:
Bijzonderheden
Foto-impressie