E-learning: Fondsenwerving

20-11-2286

De online cursus fondsenwerving helpt u op weg bij het vinden van financiering van uw project. Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Of u vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in uw buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.

Op de site van het VSB fonds vindt u een online cursus fondsenwerven. Zij hebben deze cursus gemaakt in samenwerking met 3F Academy, beroepsopleiding fondsenwerving.

De cursus bestaat uit zeven lessen die elk bestaan uit een filmpje met uitleg, een theoriegedeelte waarin u het nog eens na kunt lezen en een toets waarin u kunt testen of u alles goed begrepen hebt.

Daarnaast kunt u tevens een PDF van de cursus downloaden. Handig voor als u de informatie zelf nog eens rustig wil nalezen. Of als u de cursus fondsenwerving aan uw medewerkers wil aanbieden! Klik op het logo en u kunt meteen aan de slag/

vsbfonds