E-learning: Maak uw eigen Sociale Mediaplan

20-11-2286

Deze online training “Maak uw eigen Sociale Mediaplan”, die gaat over het gebruik van Sociale Media als communicatiekanaal voor vrijwilligersorganisaties voor verschillende doeleinden, werd samengesteld door onze collega’s van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

Nieuws wordt via Sociale Media gecommuniceerd en komt pas later in de krant of op tv. Informatie wordt steeds sneller gedeeld, nieuws van een dag geleden is al oud. Is het een rage of ‘the next big thing’? Vaststaat dat Sociale Media een ongekende groei hebben doorgemaakt en dat je er – ook als vrijwilligersorganisatie – niet meer omheen kunt er iets mee te doen.

Heeft u het idee dat uw organisatie meer zou kunnen profiteren van Sociale Media? Met deze training bouwt u aan een helder en realistisch plan om Sociale Media voor uw organisatie te laten werken! Regelt u de communicatie voor de organisatie? Dan is deze training voor u!

Er wordt ingegaan op vragen als:

-Wat is uw doel met sociale media en hoe kunt u dat doel bereiken?
-Wie is uw doelgroep en hoe stemt u daarop af?
-Hoe verpakt u uw boodschap?
-Wat is goede content?
-Is het slim om te adverteren?
-Hoe plant u de activiteiten rond Sociale Media in?
-Hoe kunt u goed evalueren?

Deze training is gratis maar vereist wel het aanmaken van een account. Alhoewel er wordt gevraagd naar een (verplicht) factuur adres, zal niet worden gefactureerd. 

Klik op het logo en begin meteen.