GGZ College: Psychose

Psychoses komen relatief weinig voor en zijn tegelijkertijd erg ingrijpend. Niet alleen voor diegene die het overkomt, maar ook voor de mensen in diens omgeving. Over psychoses bestaat nog veel onwetendheid. Daarom gaan we tijdens het GGZ College op 20 maart in gesprek over wat psychoses zijn en hoe ze ontstaan.

Is de één er gevoeliger voor dan de ander en hoe komt dat dan? Uiteraard besteden we veel aandacht aan de triggers, signalen en op welke manier je het beste kunt omgaan met iemand met een (dreigende) psychose. Aan het woord ook dit keer weer een ervaringsdeskundige, deskundige en hulpverlener. 

Voor wie:

Vrijwilligers, mantelzorgers en professionals.

Hoe:

Dit GGZ College vond plaats op 20 maart 2018. Terugkijken? Klik hier!

GGZ College’s:

De GGZ organiseert regelmatig interactieve tafelgesprekken met interessante sprekers, prikkelende stellingen en prachtige verhalen. Deze tafelgesprekken worden GGZ College’s genoemd. Het doel van deze college’s is om iedereen die meer wil weten over thema’s in de geestelijke gezondheidszorg de kans te geven om hun kennis hierover te vergroten. GGZ College’s kunnen zowel online als in de zaal bekeken worden. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. 

Meer informatie is hier te vinden. 
Eerdere GGZ College’s terugkijken? Klik hier