voucherAssertief Communiceren

01-03-2018

Heb jij een training basisvaardigheden gevolgd, maar zoek je meer verdieping. Of zou je graag willen oefenen met hoe je beter grenzen kunt stellen? Wordt je in je vrijwilligerswerk of dagelijkse leven weleens overvallen door vragen van mensen en weet je niet altijd hoe je daarop moet reageren? Zeg je weleens “ja” op iets, terwijl je “nee” had willen zeggen? Dan zou de training Àssertief Communiceren’ weleens iets voor jou kunnen zijn.

Omschrijving

In twee dagdelen ga je oefenen met concrete voorbeelden uit het dagelijks leven om een aantal assertieve vaardigheden aan te leren. Dit doe je niet alleen, maar samen in de groep. Het is mogelijk om vooraf al situaties inbrengen die we met elkaar bespreken en eventueel oefenen.

Resultaat

Aan het eind van deze twee dagdelen herken je de drie gedragsvormen (assertief, passief en agressief) bij jezelf en anderen. Je hebt kunnen oefenen met situaties op het gebied van werk of leven die voor jou lastig kunnen zijn, en je krijgt vanuit de groep handvatten en tips over hoe je zou kunnen reageren.

Voor wie

Iedereen die willen leren op een assertieve manier te communiceren 

Trainer

Marthijn de Wit.

Cursusmateriaal

Het is de bedoeling dat je zelf  concrete voorbeelden Inbrengt. 

 

Beschikbare data
do 01 Maa
13:00 - 16:00 uur
Leeuwarden, Westerparkstaete
VOL
Adres:

Westersingel 4, 8913 CK Leeuwarden

1 maart eerste bijeenkomst
8 maart tweede bijeenkomst
Contactpersoon:
-
Bijzonderheden
-