Anders kijken naar eenzaamheid

18-06-2019

Dorpsgemeenschappen bekommeren zich steeds meer om elkaar en werken steeds vaker samen met de professionals. Maak kennis met de stappen om anders te werken aan eenzaamheid en leer deze te hanteren in de praktijk.Signaleren en bespreekbaar maken! 

Inleiding De workshop is bij Sûnenz in Drachten. Sûnenz is opgezet door ZuidOostZorg, huisartsen en apothekers, GGZ Fryslân en ouderen, en zetten zich in om mensen gezond en vitaal ouder te laten worden.

Omschrijving

Naast het opdoen van kennis over het onderwerp gaan we op een interactieve manier met elkaar in gesprek over het onderwerp. Informeren, inspireren en kennis delen!

Resultaat

Meer inzicht in het anders werken aan eenzaamheid en het leren hanteren van deze stappen in de praktijk. 

Voor wie?

Dorpsbelangen & plaatselijke belangen en Dorpshuizen/MFA’s & dorpencoördinatoren én vrijwilligers en mantelzorgers.

Gespreksleiders

Ieta Berghuis en Richtje Boomsma van NHL Stenden nemen ons mee in het thema Eenzaamheid. Zij hebben de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd over het onderwerp en laten u op een andere manier kijken naar het thema.

Cursusmateriaal

Geen

Bijzonderheden

Aanmelden voor 11 juni 2019. Bij aanmelding gaan we ervan uit dat u blijft eten. Zo niet, dan dit graag melden bij Doarpswurk via info@doarpswurk.nl. Dat geldt ook voor eventuele dieetwensen.

Beschikbare data
di 18 Jun
17.00 - 20.30 uur, inclusief soep en broodjes
Drachten
VOL
Contactpersoon:
Bijzonderheden