post

Top 10: Workshop ‘Fondsenwerving kan iedereen’

In het najaar van 2016 heeft de VA Fryslân uitgezocht welke wensen Fryske vrijwilligers hebben wat betreft trainingen, workshops en andere scholingsmogelijkheden. De uitkomsten hiervan stonden in de nieuwsbrief van afgelopen februari.

Op basis van de uitkomsten is een Top 10 opgesteld van de meest gewilde trainingen en workshops. De komende tijd gaan de VA Fryslân en haar netwerk er voor zorgen dat de trainingen en workshops uit deze Top 10 beschikbaar zijn op verschillende locaties in Fryslân. Eén van de doelen van de VA Fryslân is immers dat alle vrijwilligers in Fryslân gemakkelijk de training of workshop van hun keuze kunnen volgen. 

De workshop ‘Fondsenwerving kan iedereen’ van Stipe (een initiatief van Keunstwurk & LF2018) is de eerste training of workshop van de Top 10 die in één reeks op verschillende locaties wordt georganiseerd. Deze praktische en leerzame workshop geeft de deelnemers handvatten om fondsenwerving effectief aan te vragen. Wat is daar voor nodig en hoe pak je dat aan? 

Vanaf september is de workshop ‘Fondsenwerving kan iedereen’ vier keer te volgen op verschillende plekken in Fryslân:

  • Joure (dinsdag 26 september)
  • Dokkum (dinsdag 10 oktober)
  • Heerenveen (woensdag 4 oktober)
  • Franeker (dinsdag 31 oktober)

Voor deze workshop kan een voucher ingezet worden, waardoor deze workshop gratis is! Inschrijven of meer weten over deze workshop? Klik hier

 

 

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn