post

Punt Twa: Nieuwe workshops

Punt Twa heeft met drie interessante workshops het aanbod van de VA Fryslân uitgebreid. De eerste workshop, ‘Vrijwilligerswerk, hoe vind je de balans?’ gaat over de balans tussen geven en nemen, wat betreft vrijwilligerswerk. Hoe blijft vrijwilligerswerk leuk? ‘Van passie naar vrijwilligerswerk’ gaat ook over vrijwilligerswerk en belicht hoe je vanuit je passies leuk vrijwilligerswerk kunt vinden. In de derde workshop, ‘Nieuwsbrief schrijven en versturen’, leer je hoe je een nieuwsbrief maakt met het online programma MailChimp. Geweldig dat Punt Twa deze workshops wil delen met alle vrijwilligers in Fryslân!

Punt Twa is een samenwerking van Miks Welzijn en Timpaan Welzijn. Beide zijn partner van de VA Fryslân. Sinds oktober 2015 bundelen zij, voor de inwoners van gemeente De Fryske Marren, hun krachten op het gebied van mantelzorg, vrijwillige inzet en regelhulp. Iedereen die hierover vragen heeft, kan terecht bij de vrijwilligers van Punt Twa in Lemmer, Balk en Joure. Op de achtergrond worden deze vrijwilligers ondersteund door de beroepskrachten van Punt Twa. Indien nodig wordt er doorverwezen naar een andere organisatie. Zo kom je bij Punt Twa altijd goed terecht! 

Punt Twa organiseert in oktober drie keer een Vrijwilligerstreffen. Donderdag 19 oktober is de laatste in Lemmer. Kom ook! 

Volg Punt Twa op Facebook of via punttwa.nl en blijf op de hoogte! 

Vrijwilligerstreffen in Joure 

 

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn