post

Pionieren met de KwadrantGroep

De samenwerking tussen de KwadrantGroep, één van de partners van de VA Fryslân, en de VA Fryslân is de laatste maanden in een stroomversnelling geraakt. Kenmerkend hiervoor is het woord ‘pionieren’. 

Begin 2017 is de samenwerking concreet gestart met de organisatie van drie pilots op drie locaties van Palet – één van de merknamen van de KwadrantGroep. Door ‘gewoon’ te starten met deze pilots werd de samenwerking steeds intensiever. Zo heeft u onlangs op www.vafryslan.nl, facebook en twitter kunnen zien dat de KwadrantGroep, via de KwadrantGroep Academie, trainingen en workshops heeft opengesteld. Hierdoor konden ook mantelzorgers en vrijwilligers van buiten de KwadrantGroep gebruik maken van deze trainingen en workshops.  Voor een efficiënte inschrijving van de deelnemers en een goed beeld van de ervaringen van de deelnemers gebruikt de KwadrantGroep de inschrijfservice en evaluatieservice van de VA Fryslân. 

Door elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen, met elkaar mee te denken en ‘gewoon te doen’ worden de voordelen van de samenwerking steeds duidelijker. En het pionieren stopt nog niet. Binnenkort verzorgen de KwadrantGroep en de VA Fryslân een bijeenkomst voor de vrijwilligerscoördinatoren van de KwadrantGroep. Samen met de vrijwilligerscoördinatoren wordt besproken wat de VA Fryslân nog meer voor hen kan betekenen. De samenwerking met de KwadrantGroep laat één van de belangrijkste doelen van de VA Fryslân steeds dichterbij komen: Alle vrijwilligers en mantelzorgers in Friesland kunnen gemakkelijk gebruik maken van dé training, workshop of e-learning die hen verder helpt. 

 

 

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn