post

Nieuw: E-mailnieuwsbrieven schrijven en Mindfulness

Terug van weggeweest: Maaien met de zeis.

Staat het gras tot aan de vensterbank en kom je er met de maaimachine niet meer doorheen? Dan is het tijd voor het betere werk: maaien met een zeis! Maar de workshop is natuurlijk ook bedoeld voor mensen die dit oude ambacht graag willen leren. Onder begeleiding van ervaren docenten leer je de kneepjes van het vak. Ook is er een mobiele smid aanwezig om de zeis per cursist goed af te stellen. Je mag je eigen zeis meenemen, maar je kunt ter plekke een zeis en overig materiaal aanschaffen.

Nieuw:  e-mailnieuwsbrieven schrijven

Als vereniging of vrijwilligersorganisatie wil je graag je leden informeren over allerlei zaken. Een overzichtelijke e-mailnieuwsbrief is een communicatiemiddel waarmee je zeker de aandacht van je leden trekt. In deze training leer je hoe je een aantrekkelijke nieuwsbrief maakt met het  gratis online programma Laposta. 

Nieuw: mindfulness

Wil je overbelasting voorkomen of verminderen? Wil je minder geleefd worden en meer rust in je hoofd?  Ben je op zoek naar een effectieve manier van omgaan met onrust en stress? De basis mindfulness-training leert je beter om gaan met stress en spanning. Onderzoek laat zien dat het programma effectief is in veel situaties.

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn