post

Kern met Pit

Ben jij of ken jij iemand met hét idee om de buurt, de wijk of het dorp te verbeteren? Dan is Kern met Pit een interessant initiatief! Kern met Pit stimuleert mensen om hun droom voor hun woonomgeving te realiseren. Deze droom kan van alles zijn. Denk aan het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, het opzetten van een museum over de plaatselijke historie. Als het de directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft.

Als jij met jouw project deel uitmaakt van Kern met Pit word je een jaar lang ondersteund met tips, advies en contacten. Ook worden er workshops en bijeenkomsten georganiseerd. Zo moet jouw project wel een succes worden! Is het project binnen één jaar afgerond? Dan krijgt jouw project het predicaat Kern met Pit én €1000,-.

Doen! Op 23 november is er in Woudsend een infomarkt voor iedereen die meer wil weten over Kern met Pit (Hoe doe je mee?) of wil sparren over een idee voor een project. Slim om naar toe te gaan, want als je mee wil doen met Kern met Pit 2018, dient je project voor 2019 afgerond te zijn. Meer weten over deze infomarkt? Klik hier.

Kern met Pit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, een partner van de VA Fryslân.

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn