post

Gefeliciteerd!

Vorige week woensdag (26 april) was de eerste lichting Frij-Stipers van dit jaar toe aan hun vierde en laatste training Basisvaardigheden. Tijdens deze laatste trainingssessie werd voor het laatst aan de hand van theorie en praktische rollenspellen gewerkt aan vaardigheden als effectief communiceren en omgaan met kritiek en andere meningen. Gedurende het laatste uur is er uitvoerig gesproken over en teruggekeken op de inhoud van de training, wat waardevol was en waar de Frij-Stipers het meest van geleerd hebben, waar verbeterpunten liggen en op welke manier de training nog beter kan aansluiten op de wensen van de Frij-Stipers.

Na deze terugkoppeling was het tijd voor het uitreiken van de certificaten. Waar normaal gesproken de trainer of docent de certificaten uitdeelt, ging het er hier net even anders aan toe: de Frij-Stipers reikten de certificaten aan elkaar uit! Best bijzonder en leuk om mee te maken! Ter afsluiting werd onderstaande feestelijke groepsfoto gemaakt. 

Ook namens de Vrijwilligers Academie Fryslân feliciteren we de deelnemers met het behalen van het certificaat en wensen we ze veel succes!

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn