Digitale Toolbox

Deze digitale toolbox bevat handig materiaal om de VA Fryslân en haar aanbod onder jouw netwerk te promoten. Zo zorgen wij er samen voor dat elke vrijwilliger en mantelzorger gemakkelijk toegang heeft tot de trainingen, workshops en e-learnings die in Fryslân te vinden zijn.

Mocht je iets zoeken wat er nog niet tussen zit, laat het ons weten. Ook horen wij het graag als je wilt weten hoe je iets het beste kunt gebruiken of als er aanpassingen nodig zijn.

Klik op de link van het materiaal dat je wilt downloaden. Het downloaden start dan automatisch. 

NIEUW: In het kader van Algemene Verordening Gegevensverwerking, vindt je hieronder ook een format van een verwerkersovereenkomst. 

___________________________________________________________________________________

Posters 
Met én zonder vouchersticker.

Flyers  
Met én zonder vouchersticker.

Banners 
Verschillende soorten en maten banners voor op een website. Lukt het niet om deze toe te voegen of een ander formaat nodig? Laat het ons weten.

Advertenties  
Advertenties die je kunt gebruiken in bijvoorbeeld nieuwsbrieven, digitaal én schriftelijk. Een ander formaat nodig? Laat het ons weten.

Logo’s 
Verschillende varianten van het logo van de VA Fryslân.

Flyer over vouchers
Informatie over de vouchers, gericht op organisaties, instanties en ZZP’ers.

___________________________________________________________________________________

Het onderstaande format voor een verwerkersovereenkomst kun je gebruiken als opzet voor een verwerkersovereenkomst of om een beeld te krijgen van wat er in een dergelijke overeenkomst moet staan. Wij raden aan de overeenkomst van jouw organisatie altijd na te laten kijken door een AVG-specialist. Het gebruik van dit format is dan ook op eigen risico. 

Format Verwerkersovereenkomst

Het gaat om een format van een verwerkersovereenkomst, geschreven vanuit de verantwoordelijke. De verantwoordelijke is degene die bepaalt waarom de persoonsgegevens nodig zijn en om welke gegevens het gaat. 

Tips: 

  1. Op het internet is veel te vinden over de AVG. Bijvoorbeeld over wat je aan de achterkant van je website moet regelen. Kijk wat je kunt vinden en zoek eventueel aanvullende informatie bij een AVG-specialist.
  2. Sport Fryslân organiseert meerdere keren per jaar een training die gericht is op de AVG. Kijk hier of er binnenkort weer één wordt georganiseerd.