post

Badkamerzingen

Eén van de doelen van de VA Fryslân voor 2017 is meer trainingen en workshops bundelen voor mensen die voor een ander zorgen – op wat voor manier dan ook. Voor elkaar zorgen wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. De VA Fryslân vindt het daarom belangrijk om bewust aandacht te besteden aan de mensen die op deze manier hun steentje bijdragen.

Hoewel er al diverse trainingen en workshops op de website staan die voor deze mensen interessant en leuk kunnen zijn, wil de VA Fryslân ook trainingen en workshops aanbieden die aansluiten bij de specifieke wensen van deze groep. Dan hoeft het natuurlijk niet altijd over het zorgen zelf te gaan. Degene die zorgt is zélf immers ook heel belangrijk!

De VA Fryslân is een unieke samenwerking aangegaan met Zangles Friesland, die via de VA Fryslân de zangworkshop Badkamerzingen aanbiedt. In deze workshop, bedoeld voor iedereen die van zingen houdt of dit eens wil proberen, wordt niet alleen ongedwongen en gezellig met elkaar gezongen. Er is ook ruimte om aandacht te besteden aan het zelfvertrouwen, de durf om zich te laten horen, een goede ademhaling en de inzet van het lijf daarbij. Een professionele zangcoach begeleidt de workshop en geeft bruikbare tips. Alle klanken zijn goed, er wordt niet verwacht van de deelnemers dat zij topzangers/-essen zijn.

Kortom, de zangworkshop Badkamerzingen geeft iedereen die voor een ander zorgt de mogelijkheid om een ontspannen én leerzame avond te hebben. Deze is te vinden in het open aanbod  op de website van de VA Fryslân of door hier te klikken.

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn