post

Badkamerzingen: Een cadeautje!

Ongeveer een maand geleden hebben zeventien vrijwilligers, mantelzorgers en andere deelnemers de workshop Badkamerzingen van Zangles Friesland gevolgd. Zelden werd er zo vaak en zo leuk gereageerd op een aankomende training of workshop. Maar hoe waren de ervaringen achteraf? Judith en Gina delen hun ervaringen.

Judith vertelt dat ze via het dorpskrantje van Badkamerzingen had vernomen. Doordat zij in een koor zingt, maar ook mantelzorger én vrijwilliger is, sprak dit haar direct aan. Gina kreeg al zangles van Janneke (van Zangles Friesland) en besprak met haar of Badkamerzingen wat voor haar zou zijn: “Ik wilde ervaren hoe het is om samen met anderen te zingen en mijzelf in een groep, door zang, te durven uiten.” De inschrijving via de VA Fryslân en het inzetten van de voucher gingen vlot en Janneke hield hen goed op de hoogte. De vouchers gaven een mooie kans om deze workshop te proberen: “Een cadeautje”.

Het werd een gezellige avond met veel leermomenten: “Je staat daar toch met vreemden en dan zie je dat je jezelf daarbij ook gewoon kunt laten horen”. De begeleiding van Janneke was stimulerend, speels en vertrouwd. Bewustwording van de ademhaling, het eigen geluid en de lichaamshouding kwamen allemaal aan bod.

Judith én Gina willen iedereen de VA Fryslân aanbevelen: “Er zijn nog veel meer leuke trainingen en workshops te vinden”. Ook over de vouchers zijn zij enthousiast.

Meer weten over Badkamerzingen? Klik hier. Lees hier alles over de vouchers. Zelf meedoen aan Badkamerzingen? Houd het Open Aanbod in de gaten.

 

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn